investiție la șelimbăr - hală pentru metre pentru tâmplărie și croitorie
foto: arhivă / reformex.ro

O firmă din Șelimbăr investește în construirea unei hale, unde ar urma să fie produse metre de lemne pentru tâmplărie și croitorie.

Hala ar urma să aibă o suprafață de aproape 600 metri pătrați, fiind construită în localitatea Șelimbăr, pe drumul comunal DC56, nr. 1. Titularul proiectului este SC Olimpia Servicii Internaționale SRL. În această nouă hală se vor produce instrumente de măsurat din lemn (metre mari și mici, metre pentru tâmplărie, metre pentru croitorie, metre topografice).

„Suprafața halei nou propusă va fi de 595 mp, va avea structură metalică, iar pereții exteriori și acoperișul vor fi din panouri termoizolante. Pereții interiori vor fi din panouri termoizolante, rezistente la foc. Depozitul de lac va avea pereții din zidărie sau beton cu planșeu beton. Ușile și ferestrele exterioare vor fi metalice”, se arată în memoriul de prezentare publicat pe anpm.ro.


Firma își dorește să își extindă activitate prin realizarea acestei noi hale. Valoarea estimativă a investiției de ridică la 50.000 de lei. Perioada de implementare propusă este de aproximativ 2 ani.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică