răsare încă un penny la sibiu – investiție de un milion de euro pe calea cisnădiei
foto: arhivă

Hipermarketul dezvoltat de Rewe Projecktentwicklung România SRL, se va întinde pe o suprafață de peste 1.300 metri pătrați utili și va avea și o parcare cu aproximativ 40 de locuri. Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro.

Cei de la Rewe Projecktentwicklung România SRL au depus deja documentația pentru eliberarea unui aviz de la Agenția pentru Protecția Mediului din Sibiu.
În documentație se spune că investiția se cifrează la cinci milioane de lei și va fi efectuată în maxim 12 luni, aceasta fiind de altfel și perioada de implementare propusă de dezvoltator. Noul Penny se va întinde pe o suprafață de aproximativ 7.500 metri pătrați, din care 1325 metri vor fi ocupați de magazinul propriu zis.
Acesta va fi împărțit în două zone: zona de magazin propriu zis cu produse alimentare și de uz caznic și zona de magazin cu produse de carne și brânzeturi. Accesul auto și pietonal se va face direct din Calea Cisnădiei, urmând ca intersecția să fie amenajată corespunzător.


CITIȚI ȘI: Se construiește hipermarketul de pe Calea Cisnădiei – USR a pierdut procesul prin care bloca proiectul

Teren cu probleme – Proiect blocat trei ani
Intenția celor de la Rewe Projecktentwicklung România SRL, de a amenaja un prim magazin în zona Calea Cisnădiei, este una mai veche. Inițial proiectul a primit o aprobare din partea Consiliului Local Sibiu, încă din 2018, dar atunci cei de la USR Sibiu, au blocat în instanță hotărârea prin care se aproba scoaterea din categoria de zonă verde și pentru agrement a terenului respectiv pentru amenajarea de obiective cu activități comerciale. USR a pierdut însă procesul. Detalii ample, citiți AICI!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică