protestatari 1

Un nou protest împotriva restricțiilor impuse de Guvern pentru a reduce răspândirea coronavirusului a avut loc la Sibiu. Au mai fost și altele înainte, dar pe măsură ce a trecut timpul tot mai puțini sibieni s-au alăturat. Și de această dată numărul celor care au venit în Piața Mare nu a trecut de 25. În schimb, 5 mașini de jandarmi au venit în centrul orașului pentru a asigura ordinea.

Protestul de sâmbătă a fost unul autorizat, spre deosebire de altele anterioare, care nu au avut avizul Primăriei. Dacă atunci oamenii au mărșăluit pe străzile orașului iar apoi jandarmii au dat sute de amenzi, de această dată totul s-a desfășurat extrem de calm. În Piața Mare nu au venit mai mult de 25 de persoane.

protestatariprotest piata mare

Majoritatea celor care au venit la protest au purtat masca necorespunzător, sub nas, sub bărbie ori nu au purtat deloc.

protest piata mare 1pancarta protest

Organizatorul protestului, Doru Apostol spune că restricțiile au făcut mai mult rău decât bine.

”Am ieșit să protestăm împotriva restricțiilor pandemiei, restricții care se dovedește că sunt false și că nu au niciun suport tehnico- științific. e de competența DNA-ului pentru că restricțiile astea au vizat toată țara și în baza lor sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă, Horeca încă nu funcționează…este noaptea minții. Ci ocazia asta vedem că pandemia pălește în fața politicii și că este direct gestionată de politic”, spune Doru Apostol, organizatorul protestului.

Protestul a fost autorizat între orele 16 și 18.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. o mina de asistati ies in str. ca nu au ce face acasa ……da nu va este rusine /DE VECINI,CUNOSCUTI,TRECATORI ….?

  2. De abia astept sa ma vaccinez, sa-mi creasca inca 2-3 degete din cauza vaccinului, iar apoi sa pot sa-i numar pe degete pe toti protestatarii acestia.

    Glumesc, evident. Informati-va doar din surse oficiale! Nu exista o astfel de reactie adversa pentru vaccin.