taximetrist bătut cu bestialitate la sibiu - a zăcut inconștient ore în șir pe asfalt
foto: arhivă

Un taximetrist din Sibiu este în stare gravă la spital, după ce a fost bătut, în noaptea de miercuri spre joi, pe o stradă din municipiu. Bărbatul a zăcut inconștient pe asfalt câteva ore până l-a găsit cineva.

Bărbatul s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni din Sibiu pentru a onora un comision. A ajuns în zonă după miezul nopții și, în urma unui conflict spontan cu cel căruia trebuia să îi livreze comanda, a fost luat la bătaie.

Sursele Ora de Sibiu spun că taximetristul a fost lovit cu sticle în cap de agresorul care ar avea aproximativ 27 de ani. Individul l-a lovit atât de puternic, încât bărbatul a fost trântit la pământ. De la ora 00:00 și până la 5 dimineața, omul a zăcut lângă mașina sa, pe asfalt. A fost găsit acolo în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre bătăuși este căutat de poliție – Parcă a intrat în pământ

„Șoferul a fost în cursă cu un comision, iar la locul livrării s-a iscat o altercație. El a fost găsit azi dimineața la ora 5, livrarea a fost noaptea la 12. Șoferul era lângă mașină, bătut, inconștient. Așa a fost dus la spital. E în stare foarte gravă în prezent”, spun sursele Ora de Sibiu.


Bărbatul lucrează la firma de taxi 953.

VEZI AICI STAREA TAXIMETRISTULUI BĂTUT

Fundătura Lupeni – pericol pentru șoferii de taxi

Se pare că și alți colegi taximetriști, de la alte firme din oraș, ar fi avut probleme pe această stradă. Deseori au loc scandaluri și neînțelegeri. În acest sens, taximetriștii vor să tragă un semnal de alarmă.

„Și eu avut tot acolo, pe Fundătura Lupeni, un scandal. Mie mi-au spart mașina în urmă cu trei ani. Am făcut și plângere la poliție pe atunci. A mai fost un caz , ceva probleme, și săptămâna trecută. Dar colegul nostru acum a fost lovit rău. A stat pe pământ atâtea ore, până la 5 dimineața. Familia nici nu îl mai recunoaște. Este foarte periculoasă meseria asta”, spune un coleg taximetrist.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică