sturz diana andreea

Diana Andreea Sturz a dispărut de acasă în urmă cu trei zile. Tânăra, în vârstă de 18 ani, este căutată de polițiștii sibieni.

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 18 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 00,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 18,00, nepoata sa, STURZ DIANA ANDREEA, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spun reprezentanții poliției.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 64 de kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung, constituție atletică.

Nu sunt cunoscute obiectele de îmbrăcăminte purtate în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns