centru drive thru sibiu 19

Sibienii au mers în număr mare la vaccinare duminică. Sute de persoane s-au imunizat la centrul drive-thru din parcarea Cazarma 90 și la Summit-ul Muzical de Vaccinare de la Sala Thalia.

În ultimele 24 de ore, la centrul drive-thru deschis la parcarea Cazarma 90 au fost administrate 474 doze de vaccin, din care 468 prima doză și 6 pentru rapel. De asemenea, la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu s-au vaccinat până duminică după-amiaza aproximativ 600 de persoane.

Summitul Muzical al Vaccinării, care durează 12 ore, este organizat de Consiliul Județean Sibiu, Filarmonica de Stat, Crucea Roșie, Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul CFR.

Maratonul de vaccinare a fost dublat de un maraton artistic inedit care s-a desfășurat în aer liber pe esplanada Sălii Thalia. Au fost programate reprezentanții ale Teatrului de Balet Sibiu, Academiei Forțelor Terestre, Recital Duo Cameral – Filarmonica de Stat Sibiu, Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”, Cvartet al Filarmonicii de Stat Sibiu, Moment teatral – Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, Concert Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, Ansamblul Cindrelul Junii Sibiului, iar de la ora 20.00 este programat un recital Radu Nechifor.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns