fc hermannstadt vine cu precizări - ’’conducerea nu intenționează desființarea clubului’’

Clubul sibian a postat luni seară pe site-ul oficial mai multe precizări legate de situația actuală a echipei. FC Hermannstadt infirmă că echipa se desființează și anunță că sunt ’’doar’’ trei luni întârzieri la salarii.

După ce presa centrală a scris că echipa se desființează (DETALII AICI), cei de la FC Hermannstadt au venit cu precizări și spun că ’’în cea mai mare parte, rămânerea echipei în Liga 1 depinde de fotbaliștii din lot și mai ales de cei care sunt selectați de antrenori să evolueze în cele două meciuri care au mai rămas de disputat în play-out-ul Ligii 1. Restanțele salariale înregistrate la FCH sunt cumulate pe ultimele trei luni, nu pe ultimele cinci luni’’, spun sibienii într-un comunicat oficial.


CITEȘTE ȘI: Scandal la FC Hermannstadt – Jucătorii anunțați că echipa ’’se va desființa’’ – Salarii neplătite de cinci luni

În același comunicat se mai spune că echipa nu se va desfința dacă se retrogradează din liga 1. ’’Conducerea FC Hermannstadt nu intenționează desființarea clubului, iar în sprijinul acestei afirmații aducem la cunoștință că pe 26 aprilie 2021 au fost achitate mai multe datorii, în valoare de 400.000 de euro, tocmai pentru a obține licențierea pentru sezonul următor’’, spun cei de la Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică