un gorjean și un cisnădian prinși băuți în trafic - alcoolemii mari la volan

Finalul de săptămână le-a dat de furcă polițiștilor de la rutieră. Au avut de întocmit mai multe dosare penale, printre care trei pentru alcool la volan. Iar alcoolemia șoferilor nu a fost ”de o bere”, ci aproape de unu la mie.

La data de 8 mai, în jurul orei 01,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târnavei de către un localnic în vârstă de 29 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 20,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada II din localitatea Cristian.
Cu această ocazie, polițiștii au constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Gorj, testarea alcoolscopică a șoferului rezultând într-o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 337 din Codul Penal.


La data de 9 mai a.c., în jurul orei 17,30, în orașul Cisnădie, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Băilor, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreapta a direcției de deplasare.
Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.
Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică