un jandarm a găsit în parcul tineretului un portofel cu bani și l-a predat la poliție

Un sibian își făcea deja planul de acțiune despre cum o să se plimbe pe la instituțiile din oraș pentru a-și reface actele pe care le-a pierdut. erau în portofelul în care avea și bani. Doar că a scăpat de „umblătură” datorită unui jandarm care le-a găsit pe toate pe o bancă din Parcul tineretului. cu ajutorul polițiștilor sibianul și-a recuperat bunurile pierdute.

După ce a găsit banii și actele, plutonierul adjutant David Constantin s-a deplasat imediat la sediul IPJ Sibiu, iar cu ajutorul polițiștilor proprietarul bunurilor pierdute a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul instituției pentru a le recupera.
După ce a constatat că nu-i lipsește nimic din ceea ce a uitat pe banca din parc, bărbatul i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său.


În conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică