Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la nașterea handbalului românesc, Consiliul Local Sibiu va aproba un proiect de hotărâre pentru amplasarea unei plăci comemorative pe clădirea Salii de sport a Colegiului National ”Samuel von Brukenthal” și a Liceului de Artă

Sibiul a scris istorie nu numai prin cultură, tradiții, educație, inovații, evenimente în premieră, dar și prin sport. Puține orașe din România se pot mândri cu o istorie atât de bogată precum orașul nostru, fiind deschizător de drumuri in domenii din cele mai variate.  Handbalul ca disciplină sportivă a performat și a adus rezultate de-a lungul anilor. Handbalul este cel mai medaliat sport la nivel de jocuri sportive din România, fapt ce reiese din cele 7 titluri mondiale câștigate, cele 6 participări la Jocurile Olimpice si multiple alte medalii naționale și internaționale.


Anul 2021 este anul de naștere al handbalului romanesc, iar Primăria Sibiu a supus aprobării un proiect de hotărâre prin care se dorește amplasarea unei plăci comemorative care marchează 100 de ani de la acest moment unic. Placa se va amplasa pe clădirea Salii de sport a Colegiului National ”Samuel von Brukenthal” și a Liceului de Artă str. Alexandru Odobescu nr.2. Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Dupa ce proiectul de hotarare va fi aprobat de cele 10 comisii de plimbatori de proiecte de hotarare, se va trece la urmatorul grandios proiect de hotarare: textul de pe placa si consilierul idiot care sa fie pomenit in acest text.
    Pe placa va scrie asa:
    “Centru de vaccinare. Rugam faceti sport in aerul conditionat din clasa!”