bătaie sângeroasă în avantgarden - doi prieteni au băut împreună apoi s-au luat la ceartă

În noaptea de vineri spre sâmbătă, între doi amici care au consumat băuturi alcoolice împreună s-a iscat o ceartă ce s-a soldat cu bătaie cu cuțitele.

După o ceartă aprinsă, cei doi s-au luat la bătaie. Loviturile cu pumnii și picioarele nu au fost suficiente, așa că unul dintre ei a scos un cuțit și l-a tăiat de mai multe ori. Acesta a fost transportat la spital, conștient, cu diverse plăgi membre superioare și plagă la nivelul capului, iar atacantul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

bătaie sângeroasă în avantgarden - doi prieteni au băut împreună apoi s-au luat la ceartă

”La data de 22 mai, în jurul orei 03,50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au intervenit pentru aplanarea unui conflict între două persoane aflate într-un imobil din localitatea Șelimbăr.
În imobilul respectiv, polițiștii au depistat și identificat doi sibieni, ambii în vârstă de 33 de ani, între care se produsese o agresiune fizică, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool. Unul dintre cei doi bărbați a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt bărbat a fost internat în Spitalul de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.


bătaie sângeroasă în avantgarden - doi prieteni au băut împreună apoi s-au luat la ceartă

Bărbatul rănit a fost transportat la spital

”În data de 22.05.2021, în jurul orei 04:15, un echipaj SMURD din cadrul ISU a intervenit de urgență pe Str. Regele Ferdinand, comuna Șelimbăr pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 33 de ani ca urmare a unei agresiuni. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu diverse plăgi membre superioare și plagă la nivelul capului.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Sursa Foto: www.ziua-online.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică