CTP cumpără patru centre logistice în Sibiu de la Zacaria

10.255

Cel mai mare proprietar de centre logistice din România se extinde și pe plan național. În prezent, CTP poartă discuții cu Zacaria pentru a cumpăra patru centre în Sibiu.

CTP analizează patru centre Zacaria din Sibiu, alături de cele din Craiova şi Oradea, potrivit datelor din piaţa imobiliară. Oficialii CTP nu au oferit niciun comentariu pe această temă, potrivit zf.ro.

Tot anul acesta CTP a cumpărat alte patru centre de la Catalyst în Arad, Caransebeş şi Timişoara într-o tranzacţie de 23 mil. euro. De asemenea şi Oresa a cumpărat de la Bogdan Piţigoi centrul Solo Park de la Iaşi, într-o tranzacţie de 15 mil. euro, iar Globalworth a cumpărat de la Global Vision două proiecte industriale contra sumei de aproape 18 mil. euro.

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria, parte a grupului internaţional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta, construieşte un parc industrial de 53.000 de metri pătraţi în Craiova, în urma unei investiţii totale de 28 de mi­lioane de euro. Din acesta primele două hale. însumând 40.000 mp sunt finalizate şi închiriate integral, iar a treia urmează a fi construită în acest an.

Portofoliul din Sibiu include General Industrial Park de 19.000 mp, Imperial Industrial Park (fosta clădire Trident) de 16.000 mp, Network Industrial Park are 40.000 mp şi este cea mai nouă investiţie Zacaria şi la care se adaugă Hermann Industrial Park din Cisnădie de 14.000 mp.

Sursa: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi