sâmbătă turăm motoarele la sibiu - campanie de conștientizare a motocicliștilor în trafic

Sâmbătă, 12 iunie, la Sibiu va avea loc Campania de Conştientizare a Motocicliştilor în Trafic. Zeci de motociclişti vor trece în coloană pe străzile din oraş, pentru a reaminti importanţa respectului în trafic, inclusiv pentru cei care circulă cu autovehiculele cu două roţi.

Evenimentul este susținut de Primăria Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și două școli de șoferi. Acțiunea este organizată de clubul de motocicliști Veteranii RC, împreună cu alte cinci cluburi și are ca scop reducerea numărului de accidente care se produc între motocicliști și alte categorii de participanți la trafic.

”În ultima perioadă sunt foarte multe accidente, din cauza faptului că, din păcate, motocicliștii nu sunt văzuți în trafic. Ne dorim ca prin această acțiune să ajutăm șoferii să înțeleagă care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont când circulăm și să ajutăm la prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute”, spune reprezentantul clubului de motocicliști Veteranii RC, Ciprian Ruja.


Evenimentul va începe la ora 11:00, cu plecare din parcarea de la Dedeman. Traseul va continua până în parcarea de la teatru, unde va avea loc un discurs în care vor fi prezentate și explicate principalele aspecte și reguli care trebuie respectate de toți șoferii  pentru siguranța tuturor participanților la trafic. De asemenea, polițiștii vor opri mașinile și vor împărți pliante cu informații utile pentru șoferi. Evenimentul se va încheia cu o paradă de motociclete care vor traversa aproape tot orașul. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică