VIDEO FOTO: Campanie de conștientizare la Sibiu – ”Și motocicliștii există în trafic”

3.066

Sâmbătă, la Sibiu, a avut loc o Campanie de Conştientizare a Motocicliştilor în Trafic. Zeci de motociclişti, împreună cu polițiști sibieni s-au adunat în centrul orașului și au reamintit șoferilor importanța respectului în trafic între conducătorii tuturor mijloacelor de transport

Evenimentul a început la ora 11:00 și au participat zeci de motocicliști din țară. În cadrul acțiunii au fost respectate toate măsurile de protecție și distanțare fizică. Pentru a informa cât mai bine cetățenii, polițiștii sibieni au oprit mașinile și le-au împărțit pliante informative cu cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte în trafic. Organizatorii spun că oamenii au fost încântați și că au transmis un feedback pozitiv.

 

”Oamenii au fost foarte receptivi și ne-au transmis un feedback foarte pozitiv. Nu ne-am așteptat ca evenimentul să aibă un impact atât de bun, s-au adunat multe persoane care ne-au susținut și au apreciat ceea ce a fost organizat.”, spune reprezentantul clubului de motocicliști Veteranii RC, Ciprian Ruja.

Motoare Sibiu 1 Motoare Sibiu 4 Motoare Sibiu 10 Motoare Sibiu 11 Motoare Sibiu 12 Motoare Sibiu 13 Motoare Sibiu 14 Motoare Sibiu 17 Motoare Sibiu 18 Motoare Sibiu 19 Motoare Sibiu 21 Motoare Sibiu 22 Motoare Sibiu 23 Motoare Sibiu 24 Motoare Sibiu 26 Motoare Sibiu 27

Poliția: ”Și motocicliștii există în trafic!”

Evenimentul a fost susținut și de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, care s-a implicat activ în organizarea și buna desfășurare a evenimentului.

”Prin acest eveniment, la care au participat mai multe cluburi de motocicliști din țară, atât polițiștii rutieri cât și motocicliști nu vor altceva decât sa atragă atenție cu privire la prezența în trafic a acestei categorii de vehicule.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Asociația Veteranii Riders Club, fiind desfășurate o serie de activități de conștientizare a conducătorilor moto și automobilistilor asupra riscului rutier generat de nerespectarea regulilor de circulație specifice fiecărei categorii.”, transmite IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.