restricții de circulație de rusalii pentru turul ciclist al sibiului

Turul Ciclist al Sibiului are loc, în acest an, în data de 20 iunie. În această zi se instituie o serie de restricții de circulație pentru organizarea evenimentului.

Turul Ciclist al Sibiului organizează duminică, 20 iunie, de la ora 9:30, la Sibiu, competiția „Cursa Sponsorilor”, pentru care se instituie următoarele restricții de circulație:

  • Calea Poplăcii este închisă între str. Ludoș până la ieșirea din oraș intre orele 7:30 – 15:00;
  • DJ 106R este închis între Sibiu și intrarea în Poplaca intre orele 7:30 – 15:00.

Conducătorii auto sunt rugați să folosească variante ocolitoare și să respecte indicațiile agenților de poliție și ale personalului de semnalizare a concursului. Pe strada Calea Poplăcii se interzice și parcarea autovehiculelor, de la strada Ludoș până la Jandarmeria Sibiu, în intervalul orar 6:00-15:00.


restricții de circulație de rusalii pentru turul ciclist al sibiului restricții de circulație de rusalii pentru turul ciclist al sibiului

Încă de la prima ediție, în 2011, Turul Ciclist al Sibiului a oferit sponsorilor si partenerilor posibilitatea de a-și înscrie angajații la Cursa Sponsorilor. Evenimentul le oferă participanților șansa de a experimenta senzațiile unei competiții profesioniste – cursa se desfășoară pe un traseu închis circulației, cu cronometraj și arbitraj – însă într-o atmosferă prietenească, în care singurele lucruri care contează sunt fair play-ul și distracția. Cursa Sponsorilor a fost lansată ca și competiție cu start în masă, dar din 2020 se desfășoară ca probă de contratimp, individual și pe echipe (2 membri la fete, 3 la băieți), pentru a permite participanților să respecte regulile de distanțare impuse de pandemie. Nu există limită de înscrieri, dar companiile sunt obligate să asigure echipament cu însemnele firmei fiecărui participant care concurează în numele lor. La ediția din acest an a Cursei Sponsorilor vor participa și persoane cu deficiențe de vedere, care vor concura pe biciclete pentru două persoană (tandem), mulțumită organizației UrbanBikeRevolution, inițiatoarea acestei acțiuni. restricții de circulație de rusalii pentru turul ciclist al sibiului restricții de circulație de rusalii pentru turul ciclist al sibiului

Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale. Încă de la prima ediție, care a avut loc în iulie 2011, Turul Ciclist al Sibiului s-a impus drept cea mai titrată competiție ciclistă organizată în România și una dintre cele mai importante din sud-estul Europei, găzduind echipe naționale, Continentale, Pro-Continentale și, în premieră pentru țara noastră, de World Tour. În cele 10 ediții organizate până acum, am avut ocazia să vedem la Sibiu cicliști care au făcut istorie, precum Egan Bernal – câștigător al Turului Franței în 2019, sau Primož Roglič – câștigător al Turului Spaniei în același an.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică