accident pe strada rusciorului din sibiu - doi răniți după ce un moped a fost lovit de o mașină
FOTO arhivă

Două persoane au fost transportate la spital, marți seară, după ce un moped a fost lovit de o mașină pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, evenimentul rutier s-a petrecut la intersectia strazilor Rusciorului cu Dr. Dumitru Bagdazar.

„Un șofer în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rusciorului dinspre strada Lungă, a virat la stânga spre strada Dr. D. Bagdazar fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus de către un barbat in varsta de 35 de ani”, spus polițiștii sibieni.

În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului și a pasagerei, o femeie în vârstă de 30 de ani. Cei doi răniți au fost transportați la spital. Toate persoanele implicate sunt din municipiul Sibiu.


„Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate. O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, conștientă, policontuzionată, a fost transportată la spitalul județean, de către echipajul SMURD. O altă persoană implicată a fost preluată de echipajul SAJ”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Potrivit SAJ Sibiu, motociclistul, în vârstă de 35 de ani, a fost dus la spital cu traumatism membru inferior și traumatism toracic.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică