bărbatul găsit mort la șelimbăr - nu a fost victima unei infracțiuni
foto: arhivă

Un bărbat a fost găsit decedat în propria locuință, marți după-masă, în localitatea Șelimbăr. Pompierii au ajuns la fața locului în urma unui apel la 112. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, din primele cercetări, omul nu a fost victima unei infracțiuni.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit decedat, marți, într-un apartament situat pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Pompierii au intrat în casa lui, prin balcon, în urma unui apel la 112.

CITEȘTE ȘI: Bărbat găsit mort în casă pe strada Doamna Stanca

La fața locului au fost prezenți și polițiștii din cadrul IPJ Sibiu care au început cercetările. „Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul unui bărbat în vârstă de 65 de ani, al cărui cadavru a fost găsit azi, în jurul orei 16,30, într-un apartament deținut de bărbat pe raza localității Șelimbăr”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Din examinarea sumară a trupului bărbatului, efectuată de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, nu rezultă indicii că persoana ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei, iar la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Sa il cerceteze pe Catu sau pe Arafat care promoveaza vaccinarea. Inca un caz de moarte dupa vaccin, presupun. Sunt sute de astfel de cazuri in tara.