foto: vizită regală - principesa sofia a fost în weekend la cisnădioara

Principesa Sofia s-a aflat, weekendul trecut, în localitatea Cisnădioara din județul Sibiu, unde a participat la o serie de evenimente.

foto: vizită regală - principesa sofia a fost în weekend la cisnădioara

Alteța Sa Regală Principesa Sofia s-a aflat într-o vizită în localitatea Cisnădioara din județul Sibiu în zilele de 20 și 21 iunie, acolo unde a participat la evenimentele prilejuite de inaugurarea primei expoziții de artă în România a Alteței Sale Imperiale și Regale Arhiducesa Gabriela de Habsburg.

foto: vizită regală - principesa sofia a fost în weekend la cisnădioara
Principesa Sofia și Arhiducesa Gabriela de Habsburg

Duminică, Principesa Sofia a luat parte la vernisajul expoziției “Spațiu între – In between” a Arhiducesei Gabriela de Habsburg. Expoziția organizată la Kunsthaus 7B din Cisnădioara reunește peste 20 de sculpturi din oțel inoxidabil de diferite dimensiuni și litografii și va fi deschisă publicului până la data de 5 septembrie 2021. Arhiducesa Gabriela de Habsburg este o artistă reprezentativă în plan internațional având expoziții și sculpturi în spațiul public peste tot în lume. foto: vizită regală - principesa sofia a fost în weekend la cisnădioara

În aceeași zi, Principesa Sofia și Arhiducesa Gabriela de Habsburg au luat parte la un serviciu religios la Biserica Evanghelică din Cisnădioara.


Luni, în a doua zi de Rusalii, Principesa Sofia și Arhiducesa Gabriela de Habsburg au participat, la sărbătoarea Sfintei Treimi, la Biserica Ortodoxă din Cisnădioara. Sfânta Liturghie a fost oficiată de părintele paroh Radu Tănase.

Sursa: Facebook/Familia Regala a Romaniei

Ultima oră

Comentariul meu

Publică