Un tânăr IT-ist care lucra la o firmă din Sibiu s-a sinucis în casa sa din cartierul Bavaria. Se pare că tânărul a făcut acest gest în urmă cu mai multe zile, dar abia vineri seara a fost găsit spânzurat.

Tânărul avea 37 de ani și era din Brăila. Facultatea o terminase la Galați, iar de câțiva ani lucra la Sibiu.

Cea care a alertat poliția a fost o vecină de-a tânărului. Aceasta a declarat polițiștilor că nu l-a mai văzut pe vecinul său de aproximativ 10 zile. Se pare că ieri și șeful IT-istului l-ar fi căutat acasă, dar nu a dat de el. Colegii bărbatului spun că acesta și-ar fi dat demisia de la multinaționala la care lucra și urma să înceapă serviciul la o altă companie. Imediat după demisie ar fi intrat în concediu de odihnă, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de el.


Polițiștii au intrat vineri seara în locuința tânărului și l-au găsit spânzurat la intrarea în podul casei. A ales să facă acest lucru folosindu-se de un cablu electric. IT-istul nu ar fi lăsat niciun bilet pe adio prin care să își explice gestul.

”în cauză nu sunt indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. La nivelul secției de poliție rurală Șelimbăr se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică