tânăr fără permis, s-a înfipt cu mașina într-o țeavă de gaz pe strada abatorului
foto: Google Maps

Un tânăr s-a urcat la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere, și a plecat la plimbare prin Sibiu. Pe strada Abatorului însă, a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-o țeavă de gaz care, din fericire, era dezafectată.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 00,30, pe strada Abatorului din municipiul Sibiu, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz dezafectată. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul în vârstă de 21 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals.


Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică