a murit andreea teușan, micuța din sibiu diagnosticată cu encefalită autoimună

Andreea Teușan, copila din Sibiu diagnosticată cu encefalită autoimună, s-a zbătut din răsputeri să trăiască. În ciuda eforturilor comune ale medicilor, familiei și apropiaților, fetița a decedat. Mama micuței a dat cumplita veste pe pagina sa de Facebook.

La vârsta de 2 ani, micuța Andreea a fost diagnosticată cu epilepsie parțială continuă. A urmat un tratament, dar starea ei s-a înrăutățit. În urma unui RMN, pe creierul micuței au fost descoperite niște leziuni, astfel că părinții au mers la cei mai buni medici pentru a face investigațiile necesare. Așa au ajuns la o clinică din Turcia, iar după internare, copila a fost supusă mai multor investigații, în urma cărora medicii au stabilit un nou diagnostic, si anume – encefalită autoimună. (DETALII AICI)

O vreme, tratamentul a dat roade, însă după o vreme starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Mama Andreei a anunțat, marți dimineața, că micuța în vârstă de patru anișori a decedat.


„Dragii noștri, vă mulțumim că ați fost alături de noi și mai ales de Andreea. Astăzi, micuța noastră luptătoare a obosit și a plecat la Doamne Doamne. Ne-a lăsat cu inimile frânte și pline de durere, dar în același timp mândrii că am avut un îngeraș atât de puternic. Drum lin, frumoasa noastră”, a scris mama Andreei pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică