accident vestem incendiu

Un accident rutier a avut loc vineri seară la ieșirea de pe autostrada A1 spre Veștem. Trei mașini au intrat în coliziune, două dintre ele fiind ulterior cuprinse de flăcări. Din fericire, nu sunt persoane rănite.

Update 3

Cele două autoturisme au ars în totalitate. Unul dintre este un taxi.
accident1

accident2
Update 2

“Echipajele de pompieri militari au intervenit prompt pentru limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta la două autoturisme ca urmare a coliziunii concomitent cu evaluarea și acordarea de îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ a persoanelor implicate”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

accident4

Din cele patru persoane implicate, două au necesitat transportul la spital. O persoană de sex masculin de circa 29 de ani cu dureri cervicale și membru inferior stâng transportată de SMURD.

Update 1

Un bărbat de 32 ani, care a suferit un traumatism de gleznă, a fost transportat de către echipajul SAJ la UPU.
accident1 1

Știrea inițială

Pompierii Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ.

”Din informațiile primite de la fața locului persoanele implicate s-au autoevacuat și nu se află în pericol. De asemenea din primele informatii este vorba de trei autoturisme implicate în accident dintre care două cuprinse de incendii”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt ai IPJ Sibiu.

Intervenția se află în dinamică.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu