VIDEO: Scene aproape ireale la Sibiu – Sibian amenințat cu pistolul în trafic

11.963

Un șofer a sunat marți la poliție și a anunțat că este amenințat cu un pistol, pe strada Morilor din Sibiu, de către un alt participant la trafic. Oamenii legii l-au sfătuit să nu dea apă la moară, să nu răspundă provocărilor și să depună o plângere la sediul instituției, însă bărbat a refuzat. Polițiștii au demarat însă verificările pentru identificarea persoanelor implicate.

Scene desprinse din filme au avut loc, marți, la Sibiu, pe strada Morilor. Un bărbat a coborât din mașină și, nervos, a scos pistolul la alt participant la trafic. Momentul a fost surprins de camera de bord.

video

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

video

Potrivit IPJ Sibiu, apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic.

Sofer amenintat cu pistolul in trafic 1

„De asemenea, apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”, spune Welter.

Apelantul a refuzat să meargă să depună plângere. Polițiștii au demarat verificările în vederea identificării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. cozma scrie

    Poftim, mod de reacție a IPJ Sibiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.