video: scene aproape ireale la sibiu - sibian amenințat cu pistolul în trafic

Un șofer a sunat marți la poliție și a anunțat că este amenințat cu un pistol, pe strada Morilor din Sibiu, de către un alt participant la trafic. Oamenii legii l-au sfătuit să nu dea apă la moară, să nu răspundă provocărilor și să depună o plângere la sediul instituției, însă bărbat a refuzat. Polițiștii au demarat însă verificările pentru identificarea persoanelor implicate.

Scene desprinse din filme au avut loc, marți, la Sibiu, pe strada Morilor. Un bărbat a coborât din mașină și, nervos, a scos pistolul la alt participant la trafic. Momentul a fost surprins de camera de bord.

YouTube video

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe strada Morilor din municipiul Sibiu, ar fi fost amenințat de un alt șofer cu un obiect ce părea a fi un pistol”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Potrivit IPJ Sibiu, apelantul a fost îndrumat de polițiști să nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic.


video: scene aproape ireale la sibiu - sibian amenințat cu pistolul în trafic

„De asemenea, apelantul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere prin care să ofere toate detaliile referitoare la cele sesizate și să pună la dispoziția polițiștilor materialele probatorii pe care a afirmat că le deține”, spune Welter.

Apelantul a refuzat să meargă să depună plângere. Polițiștii au demarat verificările în vederea identificării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică