psd îl critică pe directorul camerei de comerţ - "aţi fost declarat colaborator al securităţii comuniste, adică un 'turnător' de rând care îşi pâra prietenii"
FOTO arhivă

Liderul PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif, îl critică pe directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Sibiu, Eugen Iordănescu, membru în consiliile de administraţie a două instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean (CJ), Aeroportul şi Drumurile Judeţene, după ce acesta a trimis o scrisoare consilierilor judeţeni, în care explică de ce a fost turnător al Securităţii.

“Cât de josnic puteţi fi, domnule Eugen Iordănescu? Aţi fost declarat colaborator al Securităţii comuniste, dovedit în instanţă, adică un ‘turnător’ de rând care îşi pâra prietenii, colegii la cel mai odios aparat de represiune al sistemului comunist. După ce aţi făcut toate aceste lucruri, în loc să aveţi decenţa să vă retrageţi din funcţiile în care reprezentaţi judeţul Sibiu, aţi ales să transmiteţi o scrisoare deschisă către consilierii judeţeni, prin care încercaţi să prostiţi sibienii că dumneavoastră, în calitate de ‘turnător’ al Securităţii, aţi fost de fapt o victimă inocentă şi încercaţi să vă comparaţi cu cele câteva milioane de români care au fost membri ai Partidului Comunist, dar nu au făcut şi poliţie politică. Este josnic chiar şi pentru dumneavoastră acest demers!”, a declarat Bogdan Trif, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Social-democraţii îi critică pe liberali pentru că îl susţin pe Eugen Iordănescu.

“Mai josnică decât comportamentul dumneavoastră, care nu surprinde pe nimeni, este atitudinea preşedintelui penelist al Consiliului Judeţean Sibiu şi a consilierilor judeţeni PNL care reprezintă întreg Partidul Naţional Liberal la nivel de judeţ, care, deşi ştiau că sunteţi turnător dovedit v-au susţinut şi v-au votat pentru a reprezenta sibienii în Consiliul de Administraţie de la Aeroport şi de la Drumuri Judeţene”, a mai spus Bogdan Trif.


Potrivit lui Trif, fost ministru al Turismului, programul Sibiu – Regiune Gastronomică a fost un “fiasco total”, acest program fiind coordonat de preşedintele penelist al CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, dar şi de Eugen Iordănescu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică