bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență

În cursul acestei zile pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au acționat pentru gestionarea a trei situații de urgență, după cum urmează:

În jurul orei 12:00, incendiu anexă gospodărească tip șură, în localitatea Brădeni.

Au acționat pompierii militari ai Stației de pompieri Agnita cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de serviciu și un echipaj SMURD.
Au ars cca 20 mp din suprafața acoperișului și 1,5 mc de lemne depozitate în interior.
Nu au fost semnalate victime.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis necontrolat, în spații deschise.

Misiune pirotehnică în localitatea Topârcea.

În jurul orei 11:50, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit în localitatea Topârcea pentru cercetarea, identificarea și ridicarea în vederea transportării, depozitării și distrugerii ulterioare a unei grenadă defensivă de război.
Aceasta a fost descoperită de un cetățean care efectua lucrări de amenajări în curtea gospodăriei.

Intervenție pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă desprinsă de pe acoperișul unui bloc din municipiul Sibiu, str. Poiana. Aceasta prezenta pericol de cădere pentru trecători.

La fața locului s-a deplasat pentru remedierea situației, autospeciala de salvare și intervenție la înălțime.

Reamintim cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pun în pericol viața, bunurile sau
mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență bucată de tablă desprinsă de pe un bloc din sibiu - pompierii au intervenit de urgență

Ultima oră

Comentariul meu