tursib își mărește flota - cumpără două autobuze pentru traseul sibiu - păltiniș
foto: arhivă

Tursib își mărește flota și cumpără, prin licitație publică, două noi autocare ce vor urma să fie utilizate pe traseul Sibiu – Păltiniș. Acestea vor avea o lungime de 12 metri și minim 55 de locuri pe scaune.

Tursib le cere ofertanților ca autobuzele să aibă o normă de poluare EURO 6 D. Acestea trebuie să fie dotate cu un sistem de aer condiționat, încălzire și ventilație. Scaunele pentru pasageri trebuie să fie realizate din plastic dur, antivandalism. Spătarul și șezutul scaunelor vor fi prevăzute cu tapițerie din material rezistent la utilizare intensă și murdărie, spătarul fiind rabatabil, potrivit caietului de sarcini.

Autobuzele vor avea câte un portbagaj suplimentar pentru schiuri, montat în partea din spate a autocarului, dat fiind faptul că vor fi utilizate pentru transportul persoanelor din Sibiu în stațiunea Păltiniș și retur.

În plus, ofertantul va realiza pe costurile sale instruirea personalului în ceea ce privește întreținerea și reparațiile achizitorului, precum și autorizația acestuia pentru a efectua lucrări pe marca de autocar contractată. „Școlarizarea specialiștilor beneficiarului pentru activitatea de întreținere și reparații se va face pe cheltuiala ofertantului declarat câștigător, în locații stabilite de comun acord”, se arată în caietul de sarcini.

Data solicitată pentru sosirea noilor autocare la sediul Tursib va fi nu mai târziu de patru luni de la semnarea contractului de către ambele părți.

Ultima oră

Comentariul meu