accident cu două victime la cârța - o mașină a ajuns în șanț după ce a depășit un tir
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, luni seara, la Cârța. Șoferul unui autoturism a ieșit cu mașina în decor după ce a acroșat un TIR pe care l-a depășit. Două persoane au fost transportate de urgență la spital.

Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-a petrecut pe DN1, la km. 266 + 700m, în afara localității Cârța.

„Șoferul unui autoturism, în vârstă de 33 de ani, din Ploiești, care se deplasa pe direcția Brașov spre Sibiu, s-a angajat în depășirea unui TIR însă la revenirea pe banda sa de mers a acroșat TIR-ul pe care îl depășea, a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit în afara parții carosabile”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma celor întâmplate, atât șoferul, cât și pasagera din mașină, și ea tot din Ploiești, în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale.


„S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate (un bărbat și o femeie), neîncarcerate care au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente, una cu traumatism cranio cerebral, iar alta cu traumatism de claviculă”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Politiștii Serviciului Rutier Sibiu sunt la data locului și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică