radar politie politia masina
foto: arhivă

Un bărbat care conducea cu peste 100 km/h a căzut direct în filtrul poliției pe Calea Șurii Mici. Omul era și băut.

Polițiștii sibieni au depistat, luni dimineață, un șofer vitezoman care era băut pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu.

„La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 07,00, în municipiul Sibiu, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, pe Calea Șurii Mici, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat și au oprit un autoturism condus cu viteza de 103 km/h într-o zonă cu limitare la 50 de km/h”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Loamneș, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Mare fas, 100 la ora pe “Calea Surii Mici”…sa stea domnii de la circulatie la panda pe Viteazu – Dumbravii -Coposu – Milea in timpul noptii, sa vada acolo cu ce viteza trec bolizii virginilor de bani gata: si-ar face norma de amenzi pe o luna in 2-3 nopti de panda.