borseta furt farmacie

Polițiștii sibieni caută o femeie care a luat o borsetă care nu îi aparținea de pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. În borsetă erau carduri bancare, de sănătate, un permis de conducere, un pașaport și peste 12.000 de euro.

UPDATE

Femeia a fost găsită. Aceasta a vrut să ardă o parte din bani și a aruncat jumătate din sumă la gunoi. DETALII AICI. 

Știrea inițială

[fvplayer id=”428″]

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit, în municipiul Sibiu.

„La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în farmacie o surprind pe persoana bănuită de săvârșirea faptei, care este o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.  

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns