calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului”

Noi modificări în ceea ce privește traficul rutier din municipiul Sibiu. Semaforul de pe strada Ion Neculce nu mai este verde intermitent pentru virajul la dreapta spre strada Malului. Comisia de Circulație a luat această măsură, la propunerea Poliției Rutiere, pentru fluidizarea traficului. Cu toate acestea, traficul în zonă este îngreunat. 

YouTube video

Șoferii care circulă pe strada Ion Neculce din municipiul Sibiu trebuie să știe că au fost aduse modificări la nivelul semaforizării. Până nu demult semaforul de lângă benzinărie era verde intermitent pentru virajul la dreapta spre strada Malului. Acum, în urma unei propuneri a Poliției Rutiere, acest lucru s-a schimbat, ambele benzi putând fi folosite de conducătorii auto care merg înainte pe pod. Totul pentru fluidizarea traficului.

calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului”

„Anularea semaforului cu verde intermitent pentru virajul la dreapta dinspre strada I. Neculce spre str. Malului a fost aprobată de Comisia de Circulație, la propunerea Poliției Rutiere, ca măsură de fluidizare a traficului în contextul devierilor necesare pentru lucrările la podul de pe Alba Iulia. Strada Neculce este una dintre rutele ocolitoare pentru tronsonul de pe șoseaua Alba Iulia pe care se lucrează. Astfel, în urma implementării acestei măsuri, ambele benzi de la semafor pot fi folosite de mașinile care circulă pe direcția înainte, spre podul Neculce, evitând aglomerarea acestora pe o singură bandă – banda 2”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.


calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului” calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului” calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului”

Cu toate că scopul anulării semaforului cu verde intermitent pentru virajul la dreapta a fost fluidizarea traficului, marți, în jurul prânzului, s-au circulat îngreunat pe strada Ion Neculce.

calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului” calvar în trafic pe strada neculce. semaforul nu mai e verde intermitent la dreapta - „pentru fluidizarea traficului”

Reprezentanții primăriei spun că pentru accesul dinspre strada Neculce spre strada Malului se poate utiliza și strada Fuiorului unde circulația nu este dirijată prin semaforizare.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică