foto: o casă a luat foc la mediaș - intervin pompierii

O casă de locuit a luat foc, în municipiul Mediaș, miercuri după-amiaza. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a lichida incendiul.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat de pompierii militari în limitele găsite. Doi adulți și cinci copii s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.

foto: o casă a luat foc la mediaș - intervin pompierii foto: o casă a luat foc la mediaș - intervin pompierii foto: o casă a luat foc la mediaș - intervin pompierii

„A ars acoperișul casei pe aproximativ 20 mp, o terasă din lemn de circa 17 mp și trei încăperi au fost degradate din cauza fumului. Cauza incendiului a fost un scurt circuit electric într-o încăpere unde existau mai multe materiale combustibile”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, pe strada Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

foto: o casă a luat foc la mediaș - intervin pompierii

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta la acoperiș și o camera de locuit. In momentul de fața pompierii militari au localizat incendiul și lucrează pentru lichidarea acestuia”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din informațiile primite până la ora redactorii articolului (15:22), nu sunt semnalate victime.

Ultima oră

Comentariul meu