motociclist acroșat de un autoturism condus de o femeie pe strada malului
FOTO: arhivă

Un motociclist de 33 de ani a fost acroșat de un autoturism pe strada Malului din municipiul Sibiu. În urma impactului, bărbatul de 33 de ani a fost proiectat într-o altă mașină.

Din primele cercetări efectuate, politiștii au stabilit ca, pe fondul neacordării de prioritate in sensul giratoriu, s-a produs o coliziune între un autoturism (condus de o sibiancă de 48 de ani) și un motociclist (33 de ani, din Pitești). Din impact, motociclistul a fost proiectat intr-o alta mașina, condusă de un sibian de 24 de ani).

Din accident a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, transportat conștient la Spital.


Politiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, Șos.Alba Iulia pentru acordarea asistenței medicale unui motociclist acroșat de autoturism.
S-au acordat îngrijiri medicale motociclistului care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu un traumatism membru inferior.” a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu