oradea miss top model 2022
Sursa Foto - adevărul.ro

Iolanda Anamaria din județul Bihor a câștigat Miss World NexT Top Model 2022. Anul trecut, aceasta a reușit să câștige și titlurile Miss Europa 2021 first runner up respectiv Miss Elite World – Popularitate 2021.

Ediția XIII a acestui concurs a avut loc la Beirut și au fost înscrise 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franţa, Nigeria, Bulgaria şi România.

Românca Iolanda Anamaria Babău, 28 ani, a fost favorita juriului la cele patru probe, adjudecându-şi titlul suprem şi nu e la prima reuşită. Anul trecut, ea a câştigat titlul de Miss Europa 2021 – first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, cu peste 20.000 de voturi online, notează adevărul.ro.
foto - o româncă a câștigat titlul de miss world next top model 2022

Este originară din Beiuș. A terminat Academia de Studii Economice București (ASE), specializarea Relaţii Internaţionale.


A fost vicepreşedinte AIESEC România şi a urmat masterul în diplomaţie. Timp de patru ani a lucrat în administraţia publică, fiind consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii. În paralel, a făcut modelling, având apariţii pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022.

În prezent, tânăra bihoreancă are propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică