video: un nou scandal în trafic la sibiu - patru bărbați s-au bătut la ieșire din oraș

Conflictele apărute în trafic în Sibiu se rezolvă, în ultima perioadă, cu pumnii. Alți conducători auto au fost surprinși în timp ce se băteau, de această dată la ieșire din municipiu spre Ocna Sibiului. Trei bărbați au coborât din vehicule și s-au luat la harță. În acest timp, o a patra persoană încerca să le despartă, dar a fost surprinsă și ea în altercație.

În cursul zilei de miercuri, doi șoferi s-au luat la bătaie în sensul giratoriu dintre Bulevardul Mihai Viteazu și strada Rahovei din Sibiu. Aceștia s-au trântit la pământ și s-au lovit reciproc, iar în urma scandalului unul dintre ei a depus o plângere la poliție. Se pare că totul ar fi izbucnit din cauza unuia dintre șoferi, care ar fi arătat semne obscene. VEZI VIDEO CU BĂTAIA DE PE MIHAI VITEAZU

La nici o zi distanță, un alt eveniment asemănător a avut loc, în trafic, la ieșire din municipiul Sibiu pe drumul spre Ocna Sibiului. Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției o filmare realizată joi, în jurul orei 14:30, în zona aeroportului.


YouTube video

Potrivit imaginilor, șoferul unui camion și cel al unui microbuz s-au luat la bătaie. De față era încă un bărbat, care pare a fi colegul șoferului de camion, și care s-a alăturat și el în scandal. La un moment dat, în altercație este surprinsă și a patra persoană, care părea că vrea să-i despartă pe toți. Unul dintre oameni era „înarmat” și cu un levier.

Până la ora publicării articolului (16:25), nicio plângere nu a fost depusă la nivelul IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică