foto accident grav vineri noapte la cristian – cinci persoane rănite din cauza unui șofer băut și drogat

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Cristian. Un șofer drogat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

„Pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au filmat și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h în zona de limitare a vitezei la maxim 50 km/h. Șoferul mașinii, având direcția de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, iar pe str. XIII intersecție cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depășire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian.

În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanțe psihoactive.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor 2 conducători auto, precum și a altor 3 pasageri din mașina condusă de tânărul din Cristian.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: vătamare corporala din culpă, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului și conducere unui vehicul sub influenta unor substanțe psihoactive.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 00:20, pe DN1 în Cristian, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, și o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier.” transmite ISU Sibiu

La fața locului salvatorii au acordat asistență medicală pentru 5 persoane de sex masculin conștiente:

  • Bărbat 21 de ani (a avut nevoie de descarcerare) politraumatizat – UPU Sibiu
  • Bărbat 20 de ani traumatism lombar – UPU Sibiu
  • Bărbat 19 ani excoriații – UPU Sibiu
  • Băiat 16 ani excoriații – CPU Luther
  • Băiat 14 ani excoriații – CPU Lutherfoto accident grav vineri noapte la cristian – cinci persoane rănite din cauza unui șofer băut și drogat

Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Sibiu respectiv CPU Luther pentru investigații medicale.

foto accident grav vineri noapte la cristian – cinci persoane rănite din cauza unui șofer băut și drogat

 

Ultima oră

Comentariul meu