video: cuplu din australia, îndrăgostit de transfăgărășan: “este cel mai frumos traseu din lume”

Un cuplu din Australia, Emily și Jordan s-au îndrăgosti iremediabil de Transfăgărășan. Cei doi au auzit chiar că “este cel mai frumos traseu din lume”, așadar, au decis să vină la noi în țară pentru a vedea dacă nu sunt doar basme. Și s-au lămurit. Celor doi le-a plăcut foarte mult.

”O să ne ia o zi întreagă. Suntem pe drum de numai zece minute și deja am oprit pentru că peisajul e atât de frumos. Devine din ce în ce mai bine. Suntem înconjurați de munți, copacii sunt mai împrăștiați, sunt toate aceste poduri peste care crește iarbă. E pur și simplu spectaculos”, spune Emily la începutul vlogului.

S-au întâlnit cu măgarii

Emily iubește foarte mult măgarii, iar la un moment dat s-au întâlnit cu câțiva pe marginea drumului, așa că au oprit imediat.


”Asta e o surpriză neașteptată. Stau lângă un măgar, nu pot să cred, sunt unele dintre animalele mele preferate. Nici în visele mele nu am crezut că o să vină ziua în care o să fiu înconjurată de Munții Carpați și o să mângâi un măgar”, mai spune Emily.

Bâlea Lac

Când ajung la Bâlea Lac, sunt uimiți de cum se schimbă instant temperatura, mai ales că inițial se gândeau că ar putea să facă o baie în lac, dar frigul și ceața îi fac să se răzgândească, notează ziare.com.

YouTube video

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică