biciclist lovit de o mașină într-o intersecție din sibiu - șoferița nu a acordat prioritate

Un biciclist în vârstă de 55 de ani a fost transportat la spital după ce marți dimineața a fost lovit de o mașină în intersecția dintre străzile Nicolae Iorga și Hipodromului. Șoferița aflată la volan nu i-a acordat prioritate. 

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Hipodromului, din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hipodromului, o sibiancă în vârstă de 42 de ani, a pătruns în intersecția cu strada Nicolae Iorga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă pe această stradă de către un sibian în vârstă de 55 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În urma impactului, biciclistul a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „În urma coliziunii, bărbatul de 55 de ani, biciclist, a suferit un traumatism forte cot drept. A fost transportat în stare stabilă la UPU”, precizează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Nu sunt probleme mari de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică