bătaie cu răngi și topoare în vurpăr - zece persoane reținute în urma unor percheziții de amploare
foto: arhivă

Percheziții de amploare au avut loc, luni dimineața, la locuințele mai multor persoane din județul Sibiu. Zece oameni au fost audiați și mai apoi reținuți, fiind cercetați pentru că, în urmă cu două săptămâni, au fost implicați într-un scandal monstru la Vurpăr. Indivizii au sărit la bătaie cu răngi și topoare. 

Mai multe echipaje de poliție au fost văzute, luni dimineața, deplasându-se către localitatea Vurpăr din județul Sibiu. Oamenii legii căutau mai multe persoane implicate într-un scandal. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA PERCHEZIȚII 

Se pare că altercația ar fi avut loc în noaptea de 19 spre 20 septembrie. Aproximativ 20 de persoane au sărit la bătaie, unele dintre ele folosindu-se și de răngi și topoare. Oamenii s-au lovit reciproc, iar în urma bătăilor primite, unii au avut nevoie și de îngrijiri medicale, astfel că au ajuns la spital. 


Motivul scandalului monstru nu este însă clar. Cert e că majoritatea dintre cei implicați se aflau sub influența băuturilor alcoolice. 

Luni dimineață, polițiștii sibieni au percheziționat casele bătăușilor și au adus la audieri mai multe persoane. Zece dintre ele au fost reținute. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică