Cine este tânărul care a furat mașina poliției Sibiu - Darius a condus beat și s-a dat drept polițist

Tânărul care a furat o mașină de poliție joi noapte și a condus-o beat prin tot orașul, oprind șoferii în trafic și dându-se drept om al legii, are 23 de ani, este din Roșia și se numește Darius Nicolae Galea. Anul trecut, acesta a fugit de acasă și a fost dat dispărut de familie. Pe atunci, oamenii legii cărora le-a furat acum autospeciala, l-au căutat până când acesta a spus unde e.

Alarma s-a dat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02:55. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a fost oprit în trafic de un tânăr, aflat într-o autospecială de poliție, îmbrăcat în haine civile, care părea a fi băut. Oamenii legii au pornit în căutarea mașinii în cauză și au găsit-o la Veștem. Acolo se afla și șoferul.

MAI MULTE DETALII DESPRE FURT, AICI

Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșia, care în aceeași seară, cu câteva ore mai devreme, a fost prins băut în trafic de poliție, aflându-se la volanul unui autoturism neînmatriculat. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,79 mg/l în aerul expirat, așa că a fost însoțit la o unitate medicală pentru a i se recolta probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, el a fost condus la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru pentru întocmirea documentelor, în vederea efectuării de cercetări penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. După toate aceste proceduri, tânărul a plecat, însă se pare că s-a oprit din drum și a furat autospeciala poliției.

Cine este hoțul

Bărbatul care a furat mașina poliției se numește Darius Nicolae Galea. În vara anului 2021, acesta a fost dat dispărut de familie. Poliția l-a căutat, iar cazul a fost mediatizat și în presă. După câteva zile însă, părinții lui au anunțat oamenii legii că a fost găsit. Tânărul era la muncă în Germania, dar nu a spus nimănui unde pleacă.

În prezent, hoțul autospecialei se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind audiat cu privire la circumstanțele stării de fapt constatate, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Eu zic sa le strangem mana politistilor si sa le spunem „bravo baieti ati fost buni, multumim ca ne protejati”

  2. eu zic sa-l iertam, sa-l mangaiem parinteste pe crestet si sa-i spunem „sa nu mai faci!”…tampitul naibii!!!