compania heckler românia și-a extins spațiul de producție din sibiu - noi locuri de muncă disponibile

Heckler România anunță cu bucurie inaugurarea extinderii fabricii din Sibiu, Șura Mică. Începând de luna aceasta, locuri noi de muncă sunt disponibile pentru sibieni, într-o nouă hală performantă, cu aparatură de ultimă generație.

Heckler este o companie de top în prelucrarea și deformarea oțelului. Rigoarea germană și conștiința puternică a calității, au transformat societatea într-un furnizor global pentru industria auto.

„În iunie 2006, am început activitatea, în Șelimbăr, într-un spațiu închiriat. Inițial a fost centru de logistică și distribuție pentru livrarea la nivel mondial a componentelor pentru centura de siguranță. La 1 octombrie 2006, s-au livrat primele piese. Datorită angajaților, am văzut potențialul acestei societăți. Ne-am hotărât ca în 2007 să relocăm din Germania, în Șelimbăr, primele mașini de strunjit și frezat, precum și câteva mașini special pentru piese unicat.compania heckler românia și-a extins spațiul de producție din sibiu - noi locuri de muncă disponibile

Responsabilitatea angajaților, mediul bun de lucru, voința de a îndeplini cerințele clienților, ne-au determinat să facem următorul pas. Astfel, în 2015, am construit propria hală de producție, în Parcul Industrial Șura Mică. În aprilie 2016, ne-am putut muta în noua locație. În prezent, producem anual, în peste 4000 mp, cu 115 angajați, 20 milioane de piese prin presare la rece și 25 milioane de piese prin strunjire și frezare, exclusiv pentru industria automotive. Vreau să mulțumesc furnizorilor pentru susținerea și suportul lor și, cel mai important, angajaților pentru munca responsabilă pe care o depun.” – a spus Claudio Sandrini, CEO Heckler.

Heckler România a fost, de la început, un partener de încredere și valoros pentru clienții săi, asumându-și responsabilitatea de furnizor în industria automotive.

„Când pornești de la un vis, timpul și munca susținută întorc totul în favoarea ta. Suntem recunoscători pentru progresul obținut. Viitorul arată optimist, avem planuri de extindere pentru următorii ani, tot ce ne dorim este să găsim personal în domeniul producției, al dezvoltării si cercetării. Mulțumesc tuturor celor care ați luat parte la această creștere frumoasă!” – declară Daniel Popescu, Director General Heckler România.compania heckler românia și-a extins spațiul de producție din sibiu - noi locuri de muncă disponibile

„Cea mai valoroasă parte a companiei noastre sunt angajații. De aceea, politica Heckler este focusată pe bunăstarea oamenilor, pe dezvoltarea și evolutia lor. În prezent, recrutăm operatori CNC și operatori presă. Pachetele de salarizare diferă în funcție de experiență și conțin o serie de beneficii, precum:

– program de lucru în 3 schimburi

– transport asigurat din Sibiu și Ocna

– tichete de masă 30 lei/zi

– ore suplimentare plătite 200%

– spor de noapte

– prime de sărbători

– majorări salariale anuale

– prime de vechime

– prime de recomandare

– asigurare medicală

– beneficii 7 card

Experiența nu este obligatorie, pentru că fiecare angajat beneficiază de training.

Dacă și voi vă doriți să faceți parte din echipa Heckler România, puteți aplica la: mariana.zgripcea@heckler.de sau hr-ro@heckler.de” – spune Mariana Zgripcea, specialist Resurse Umane Heckler România

Detalii la: 0786 912 466 sau 0269 206 492

Ultima oră

Comentariul meu

Publică