șanse mari ca fc hermannstadt să joace cu cfr cluj pe „municipal” – ștefan băcilă: „până vineri vom ști ce și cum”

Meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj din 30 noiembrie are mari șanse să se joace pe Stadionul Municipal din Sibiu. Acționarul principal al echipei gazdă, Ștefan Băcilă, spune că la finalul săptămânii vom afla exact unde se va disputa „restanța” și că totul depinde de rapiditatea cu care sunt emise autorizațiile pentru arena de aproape 30 de milioane de euro a Sibiului.

Stadionul Municipal Sibiu ar putea fi inaugurat la finalul lunii noiembrie, cu meciul dintre FC Hermanstadt și CFR Cluj. Șansele sunt mari, însă vom afla cu exactitate abia la finalul acestei săptămâni. Totul depinde acum de felul în care decurge birocrația, lucrările la arenă fiind finalizate. 


„Așteptăm și noi o comunicare oficială de la Primărie. Din ce am înțeles, așa pe vorbe, așa se intenționează, să aibă loc pe Stadionul Municipal, dar nu se știe dacă scot ei toate autorizațiile. Pe de altă parte, și noi avem nevoie ca să omologăm stadionul, că de omologare se ocupă echipa care joacă, trebuie să avem toate actele de la stadion, iar asta durează cam o săptămână. Noi avem însă semnale că până vineri vom ști ce și cum. În caz contrar, meciul se va juca la Mediaș. Primăria cred că are tot interesul să facă așa încât meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj să se joace pe Stadionul Municipal în 30 noiembrie”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Ștefan Băcilă, acționar principal la FC Hermannstadt.

VEZI ȘI: EXCLUSIV VIDEO FOTO: Turul arenei de cinci stele a Sibiului – Cum arată tribunele, gazonul și interiorul Stadionului Municipal

Stadionul Municipal Sibiu a fost modernizat printr-o investiție de aproape 30 de milioane de euro. Arena are un număr de 12.363 de scaune, din care 302 de locuri VIP, cu o suprafață de joc de 150 metri lungime și 68 metri lățime, la fel ca pe Camp Nou. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică