ninsoare sibiu 14 1
foto: arhivă

Administrația Națională de Meteorologie a transmis luni dimineață, 21 noiembrie, o avertizare de cod galben, valabilă până la ora 18.00 cu privire la ninsori moderate în mai multe zone ale țării.

Conform ANM, avertizarea vizează altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei, unde va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm, relatează ziare.com

În zona deluroasă și montană a Moldovei, precum și în Carpații de Curbură trecător vor fi și precipitații mixte și izolat se va depune polei.

ANM a mai transmis luni și un cod galben de intensificări ale vântului. Avertizarea ANM este valabilă până la ora 18.00.

Vântul va prezenta intensificări în sudul Olteniei și în Dobrogea, unde vor fi rafale de 55…60 km/h și izolat de peste 70 km/h în zona costieră. Local și temporar vor mai fi intensificări ale vântului și în Muntenia și Moldova, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu