”bazarul comunității” la cisnădie - o firmă vrea să strângă donații pentru 200 de copii din roșia montană

La începutul lui decembrie va avea loc în Cisnădie primul eveniment caritabil din oraș – „Bazarul comunității” – care își propune să ajute familii și copilași nevoiași în preajma sărbătorilor de iarnă. Evenimentul se va întinde pe trei weekenduri consecutive.

Evenimentul caritabil de Crăciun din Cisnădie va avea loc lângă parcul de la Scăldători, în perioadele 3-4 decembrie, 10-11 decembrie și 17-18 decembrie, între orele 15:00 și 18:00. Crucea Roșie Sibiu va fi prezentă pentru a strânge donații pentru șase familii nevoiașe din Sebeș, Târnava, Turnu Roșu și Sibiu. Ei vor vinde și decorațiuni de Crăciun realizate de voluntari. ”SOS Satele Copiilor” vor fi și ei prezenți la bazarul din Cisnădie pentru a vinde obiecte hand-made, cu scopul ca banii să ajungă la copiii din casele organizației. Compania Euchner va strânge donații – haine, încălțăminte, jucării sau bani – pentru a ajuta 200 de copii din Roșia Montană. Totodată, pe fiecare masă vor fi urne, unde oricine poate dona o sumă modică.

Cisnădienii și sibienii care vor să facă o faptă bună pot dona haine – noi sau în stare bună -, cărți pentru copii, jucării, consumabile pentru igienă sau dulciuri ambalate, care vor ajunge la zeci de copii. Produsele care ar putea să nu le fie de folos copiilor respectivi – din cauză că nu sunt mărimile potrivite – vor putea fi cumpărate de oricine ajunge la bazar, iar banii obținuți vor fi redirecționați către cauzele copiilor.


„Ne dorim să se adune cât mai mulți oameni, să ajutăm cât mai multe familii de Crăciun și cât mai mulți copii nevoiași. Sunt bineveniți cei care doresc să aducă donații pentru copii și pentru familii, fiindcă e nevoie de implicare pentru a se asigura cele necesare copiilor”, ne-a spus Ruxandra Tâmbu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Înaintea începerii „Bazarului Comunității”, un brad va fi plantat lângă parcul de la Scăldători. Toată lumea este invitată să împodobească bradul cu decorațiuni achiziționate de la voluntarii Crucii Roșii și de la SOS Satele Copiilor.

”bazarul comunității” la cisnădie - o firmă vrea să strângă donații pentru 200 de copii din roșia montană

Evenimentul este organizat de Foaia Culturală, Tolba lui Andrei, ARTambu, Somarest, SOS Satele Copiilor, Crucea Roșie, Euchner și Casa de Cultură Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică