video celebra casă de amanet „pawn shop” din las vegas le urează succes sibienilor de la liquid money
Doug este consultant vânzări la „Gold & Silver Pawn Shop” din Las Vegas

Liquid Money – Așii Amanetului promovează în Sibiu un concept inedit de casă de amanet inspirat din emisiunea “Pawn Stars!” difuzată pe History Channel. Protagoniștii cunoscutului show le-au transmis celor trei antreprenori salutări și urări de succes.

Într-un scurt videoclip pe care asociații Liquid Money l-au trimis redacției noastre apare Doug, unul dintre membrii personalului cunoscutei case de amanet ”Gold & Silver Pawn Shop” din Las Vegas. Acesta le transmite salutări și le urează mult noroc sibienilor care au împrumutat conceptul lor de afacere. „Hei, cum merge treaba? Sunt Doug, de la Gold & Silver Pawn Shop, vă urez toate cele bune și să câștigați bani buni. Sper să aveți o afacere de succes”, spune Doug.


Liquid Money este o afacere la început de drum în Sibiu, care încearcă schimbarea percepției referitoare la o casă de amanet. La magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia se pot amaneta lucruri, se pot face schimburi, se negociază aproape orice fel de obiecte, începând de la ceasuri, mașini, bijuterii, electronice, obiecte de artă, mobilă, cărți, electronice, iar lista nu se oprește aici.

Citește întreaga poveste a casei de amanet Liquid Money – Așii Amanetului aici: VIDEO Liquid Money – Așii Amanetului din Sibiu – Transformi în bani orice obiect de valoare sau faci trocuri

Ultima oră

Comentariul meu

Publică