furt de lemne în buzd - pădurarul a anunțat poliția
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și un adolescent în vârstă de 16 ani au fost prinși la furat de lemne în Buzd. Pădurarul a sunat la poliție după ce i-a surprins pe cei doi în timp ce transportau materialul lemnos către casă. 

„La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 14,00, un pădurar a sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș cu privire la faptul că ar fi surprins două persoane de sex masculin în timp ce transportau material lemnos, în extravilanul localității Buzd”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani și un bărbat în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliați în Buzd, care, cu ajutorul a două căruțe, transportau cantitatea de 1,12 mc de material lemnos din specia carpen.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de material lemnos. Acesta din urmă a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică