update video: s-a reluat circulația pe autostradă, între cunța și cisnădie - traficul e închis până la boița

Autoritățile au decis să deschidă circulația pe autostrada A1, între Cunța și Cisnădie, asta după ce, sâmbătă noaptea, din cauza ninsorii și viscolului, au fost nevoiți să închidă întregul tronson din județ. 

UPDATE

Drumarii anunță că s-a deschis și porțiunea de autostradă dintre Sibiu și Cisnădie. Se circulă pe carosabil „negru și ud” între Cisnădie și Cunța. „Mai avem de lucru la Sibiu-Boița. Am avut 60 de centimetri de zăpadă de curățat. Estimăm că circulația se va deschide la ora 13”, informează reprezentanții DRDP Brașov.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanții CNAIR.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Circulația a fost reluată, duminică dimineața, pe autostrada A1, între kilometri 254 – 238, în zona municipiului Sibiu, începând cu ora 05:00 pentru a nu intra toate TIR-urile prin oraș.

Ulterior, în jurul orei 09:00, s-a deschis și porțiunea dintre Săliște și Cunța, între kilometri 254 – 292.

YouTube video

Din cauza ninsorii abundente și viscolului, porțiunea dintre Sibiu și Boița (A1 km 224 – 238) rămâne închisă în următoarele ore. Drumarii acționează în aceste momente pentru a îndepărta toată zăpada de pe carosabil.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică