avrig2

Doi sibieni, în vârstă de 37 și 59 de ani, au fost amendați cu 11.000 de lei, după ce polițiștii au depistat, pe domeniul public, o cantitate mare de material lemnos pentru care aceștia nu au putut justifica proveniența. 

avrig3 medium

„În cursul zilei de 15 februarie, la nivelul Poliției Orașului Avrig și Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, s-a desfășurat o acțiune amplă de prevenire și combatere a ilegalităților din domeniul silvic”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, în jurul orei 10:00, pe raza localității Arpașu de Sus, polițiștii au depistat cantitatea de 26,89 mc de fag, stejar și alte specii, depozitată pe domeniul public. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că materialul lemnos ar aparține unor localnici. Cei doi bărbați în vârstă de 37, respectiv 59 de ani, nu au putut justifica proveniența materialului lemnos, pentru lipsa documentelor legale fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 11.000 de lei. De asemenea, materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu