studenta dispărută din sibiu, căutată la toate mănăstirile din țară

Angelika Maurer, studenta din Sibiu dispărută în data de 8 februarie, este în continuare de negăsit. Oamenii legii au căutat-o inițial în Pădurea Dumbrava, acolo unde au fost găsite mai multe bunuri ale fetei. Varianta că s-ar mai afla în acea zonă a fost abandonată, asta după ce, în urma mobilizării impresionante de joi, când fata a fost căutată de peste 350 de persoane, nu au fost găsite noi probe. Anchetatorii au extins aria, astfel că acum verifică toate mănăstirile din țară și toate fermele și stânele din județ. 

Angelika Maurer, studenta în vârstă de 25 de ani la Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a dispărut în data de 8 februarie 2023. Abia după o săptămână rudele au anunțat poliția, după ce nu au mai putut să o contacteze. Oamenii legii au început căutările, iar la finalul lunii trecute au reușit să găsească mai multe dintre obiectele sale personale, printre care telefonul mobil și portofelul. 

CITEȘTE ȘI: Angelika, căutată de 350 de oameni prin pădure 

În 2 martie, căutările au fost reluate în Pădurea Dumbrava, acolo unde peste 350 de persoane s-au alăturat inițiativei Poliției. Fata a fost căutată în acest loc deoarece aici au fost găsite bunurile sale și, totodată, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din oraș, ea s-ar fi îndreptat către pădure în ziua dispariției. 

CITEȘTE ȘI: Ultimele imagini cu Angelika din dimineața dispariției 

Căutată la mănăstiri 

Întrucât misiunea de căutare de săptămâna trecută nu a dat rezultate, nefiind găsite alte indicii care să conducă la depistarea Angelikăi, anchetatorii au decis să mărească aria, astfel că acum verifică mai multe piste. 


Oamenii legii iau în calcul și varianta potrivit căreia tânăra ar fi mers la vreun lăcaș de cult, astfel că au pus în alertă toate mănăstirile din România, cerând ca, în cazul în care fata va ajunge acolo, să le dea de știre. În același timp, polițiști verifică toate stânele și fermele din județul Sibiu, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu. De asemenea, telefonul fetei este verificat, pentru a găsi orice informație care ar putea conduce la depistarea acesteia. 

Rugăciuni pentru Angelika 

În cursul zilei de duminică, la Catedrala Evanghelică din Sibiu au fost oficiate mai multe slujbe speciale, întreaga comunitate rugându-se ca Angelika să fie găsită în viață. 

Familia nu se gândește că Angelika și-ar fi făcut rău singură. Fratele ei a precizat, pentru Adevarul.ro, că ea este o fire mai introvertită și nu comunica foarte des cu rudele. Acesta nu știa ca tânăra să aibă probleme serioase, adăugând că singura ei preocupare era facultatea. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică