video: imagini cu angelika din ziua în care a dispărut - polițiștii continuă cercetările

Polițiștii sibieni continuă cercetările în vederea depistării studentei dispărute în 8 februarie. Angelika Maurer nu a mai dat niciun semn de atunci, iar între timp mai multe obiecte personale ale ei au fost găsite de anchetatori în Pădurea Dumbrava. După ample căutări în această zonă, la care au participat peste 300 de voluntari, tânăra este în continuare de negăsit. Oamenii legii au redat publicității o filmare, surprinsă de camerele de supraveghere din oraș, în care poate fi observat traseul pe care l-a făcut fata în dimineața dispariției. 

Angelika Maurer a dispărut în data de 8 februarie 2023. A plecat de la căminul studențesc în care locuia, iar de pe Bulevardul Victoriei și-a continuat traseul pe Calea Poplăcii spre Pădurea Dumbrava. Camerele de supraveghere instalate în oraș au surprins toți pașii pe care aceasta i-a făcut.

Imaginile de supraveghere au surprins-o, ultima oară, pe Calea Poplăcii, în dimineața zilei de 8 februarie, în apropiere de intersecția cu strada Theodor Mihaly. Se presupune că ea a plecat în Pădurea Dumbrava, dat fiind faptul că, în urmă cu o săptămână, oamenii legii au găsit acolo, în apropiere de Hanul din Tulgheș, telefonul său mobil, portofelul cu actele, cheile de la cămin și o pereche de ochelari.

Deși joi a avut loc o acțiune impresionantă și sute de oameni s-au mobilizat pentru a o căuta, fiind cercetată toată pădurea, inclusiv din aer cu ajutorul unui elicopter din cadrul MAI, nici urmă de Angelika. Oamenii legii au mărit aria de cercetare și continuă să o caute. „Polițiștii sibieni continuă activitățile specifice în vederea depistării Angelikai Maurer. Imediat ce avem noi informații, le vom comunica”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI DE LA CĂUTĂRILE DE JOI

Vă reamintim că Angelika Maurer are 25 de ani, o înălțime de 165 cm, o greutate de aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu un palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțăminte de tip UGG de culoare neagră. Oamenii legii au găsit, la finele săptămânii trecute, telefonul său, portofelul cu acte, cheile de la cămin, dar și o pereche de ochelari, toate în Pădurea Dumbrava. (DETALII DESPRE DISPARIȚIE AICI)

Ultima oră

Comentariul meu