percheziții în sibiu și brașov - cinci persoane reținute pentru proxenetism
foto: arhivă

Polițiștii de investigații criminale Brașov au efectuat marți cinci percheziții domiciliare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Cinci persoane – trei bărbați și două femei, sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

“Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei, în vederea obţinerii unor foloase patrimoniale, activităţi ce s-ar fi desfăşurat pe raza judeţelor Braşov şi Sibiu. De asemenea, poliţiştii braşoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârşirea faptelor sunt trei bărbaţi şi două femei, din judeţul Braşov”, a informat, marţi, IPJ Braşov.


YouTube video

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu.

În urma acestora, vor fi ridicate bunuri şi înscrisuri în vederea continuării cercetărilor şi vor fi puse în aplicare şapte mandate de aducere, a mai precizat sursa citată.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică